Aanbestedingen

Aanbestedingen

Met de begeleiding van het aanbestedingstraject valt of staat een renovatie-/ sloopproject. Ervaring en inzicht in alle kritieke aspecten van zo’n project is onontbeerlijk. Ook daar kan Newton B.V. u volledig in bijstaan en werk voor u uit handen nemen. 

Doeltreffende aanbestedingsmethode
Wij ondersteunen opdrachtgevers bij het vinden van een passende strategie en doeltreffende aanbestedingsmethode. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en de complexiteit van het project kan voor een eenvoudige aanbesteding worden gekozen, waarbij er primair naar de prijs-kwaliteit verhouding wordt gekeken, maar ook voor een uitgebreide en intensieve vorm van aanbesteden. Daarbij wordt in een aantal dialoogrondes tussen de opdrachtgever en de afzonderlijke marktpartijen de definitieve vraag bepaald.

Aanbesteden van een project
Een kwalitatief goede 'uitvraag' is een belangrijke randvoorwaarde om uiteindelijk een bevredigend resultaat te behalen. Het aanbesteden van een project bestaat uit een vast aantal onderdelen: 

• het eventueel opstellen van de voorselectiecriteria;
• het samenstellen van de aanbestedingsstukken;
• de beoordeling en de selectie van aannemers, die voor inschrijving in aanmerking komen;
• de begeleiding van de inschrijving;
• adviseren over de gunning;
• het opstellen van de contracten.

Dit geldt zowel voor reguliere als Europese aanbestedingen. Hierin zijn we deskundig en ervaren, of het nu gaat om relatief kleine of om grote, complexe projecten.

 

Meer informatie ontvangen?

Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek

Neem contact met ons op!